Am deschis fereastra şi am lăsat visul să mă inunde... Creaţia era în faţa mea, în mine şi cu mine. Văzându-i culorile, i-am simţit rostirea... Cuvinte de Lumină infinită ...

miercuri, 12 mai 2010

Isus s-a Înălţat!Hristos s-a Înălţat!
S-a înălţat în noi,
Lăsând în urmă visul
Vieţii de nevoi.

Înalţă-Te Isuse,
Eu Te voi urma
Să-mi fie viaţa viaţă
Mereu de-a dreapta Ta!

Voi duce-n spirit, iată
Iubirea ce animă
Lumina-n inimi toată.Hristos s-a Înălţat!, binecuvântând pe cei ce au fost alături de El şi lumea toată. Aceasta a fost cea mai mare dovadă de iubire pentru cei ce l-au urcat pe cruce, nouă - cei pentru care a venit în trup.
Lecţia sublimă de Iubire a lui Isus a fost şi va fi eternă.
Cei ce i-au purtat cuvântul peste timp, cei ce i-au răspândit învăţătura pentru "cine are au ochi de văzut şi urechi de auzit", ne-au lăsat "cheia" Înălţării în spirit.
Pentru că vremurile sunt acum... iar decizia este a noastră.

"Cel care deţine o făclie (lumină) nu ar trebui să o ascundă sub masă, unde strălucirea ei ar fi inutilă. Orice om care dispune de o făclie cât de mică trebuie să o aşeze pe masă, la vedere, pentru ca aceasta să lumineze întreaga cameră în care se află. Dacă pe aceeaşi masă sunt aşezate mai multe făclii, camera va deveni atât de strălucitoare încât oaspeţii care vor intra în ea vor spune: „Doamne, ce lumină puternică! Ce bucurie pentru sufletul nostru să ne scăldăm ochii în această lumină, după întunericul prin care am fost nevoiţi să călătorim atâta vreme, în noaptea cea mare! Parcă ar fi un sublim răsărit de soare!”
Lumina revigorează viaţa şi o trezeşte, chiar dacă este produsă pe cale artificială, adică prin intermediul raţiunii pure şi a unui intelect purificat. De aceea, în aceste timpuri dificile este necesar ca toţi cei care dispun de o luminiţă cât de mică să iasă cu ea la vedere. Ei ar trebui să îşi cureţe făclia, să o alimenteze cu ulei, să o aprindă şi să o aşeze pe masa înţelegerii pure, pentru ca toţi cei prezenţi în cameră să se poată bucura de ea."

Jacob Lorber - A doua venire

2 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Marele Jacob Lorber, acest scrib umil care ne vesteste Evanghelia vesnica...
Sunt un fan total. Cu ce s-ar putea compara aceste carti care fiecare in sine are valoare absoluta? Dar cu ce s-ar putea compara Marea Evanghelie?
Dumnezeu este fascinatia si fericirea absoluta...

ommiracle spunea...

Cand un scriitor sau o scriere iti aduce atata bucurie ca si Jacob Lorber... iti dai seama imediat ca sufletul tau nu vibreaza in van.
Inima noastra este "barometrul" far' de tagada. Cine alta decat ea, ea care gazduieste Divinul ar putea fi cel mai aspru critic sau cel mai inflacarat fan?
Marea Evanghelie este marturia existentei lui Dumnezeu in noi, a dragostei lui netarmurite pentru oameni...