Am deschis fereastra şi am lăsat visul să mă inunde... Creaţia era în faţa mea, în mine şi cu mine. Văzându-i culorile, i-am simţit rostirea... Cuvinte de Lumină infinită ...

miercuri, 2 iunie 2010

Rugaciune de multumire


"În loc să ceri ceva, oferă ceva, Poţi să începi prin a oferi mulţumiri. Eu spun o rugăciune de mulţumire în fiecare dimineaţă, pentru că sunt cu adevărat recunoscător pentru ceea ce am. Apoi mă simt perfect instalat în starea mea de gratitudine şi trec prin zi, făcând ceea ce fac de obicei, fără a simţi nevoia să cer protecţie specială sau să cer permisiunea. Care e diferenţa dintre o rugăciune de mulţumire şi una de cerere?
In primul rând, rugăciunea de cerere are ca rezultat alte rugăciuni de cerere. Rugăciunile pentru protecţie vă ţin atenţia concentrată pe frică, ceea ce duce la si mai multe rugăciuni pentru protecţie. Uneori e bine nici să nu auzi tot timpul cereri de favoruri, nici să nu le faci.
O rugăciune de mulţumire vă permite să vă parcurgeţi ziua simţindu-vă bine în relaţia voastră cu universul.
Cred că lui Dumnezeu îi place asta."

2 comentarii:

C-ta spunea...

Am experimentat, pana am invatat,nu incep nici o zi fara sa nu-i multumesc bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a daruit .Frumos explicat .

ommiracle spunea...

Da, cand multumim activam energiile "implinirilor". Tot ceea ce avem nevoie - sau, mai bine spus, avem impresia ca avem nevoie - se afla in noi. Multumind, fiind plini de recunostiinta fata de Creator, ne implinim pe noi, ne "umplem" de binecuvantare si multumire.